Kako zaščititi steklo mobilnega telefona?

13
Razbito steklo mobilnega telefona

Ste že slišali za Murphyja in njegov zakon? Gre za zelo popularen izrek, ki se glasi: Če lahko gre kaj narobe, bo narobe tudi šlo. Večina nas omenjeni zakon jemlje le za zabavo in ga na dan potegnemo ob praktično vsaki nezgodi, ki se nam pripeti. Če se nekomu to morda zdi smešno, pa vsekakor ni zabavno in niti poceni, ko se kaj pripeti našemu mobilnemu telefonu.

Sploh ni treba, da gre za kakšno veliko katastrofo z razbitjem, padcem v deročo reko ali da nam pade na cesto ravno v trenutku, ko mimo pripelje smetarski tovornjak. Seveda ga natančno zadane z vsemi svojimi kolesi na eni strani. In kdo je kriv? Murphy seveda, kdo pa! Dovolj je že, da ga nekaj časa valjamo po torbici in žepih z ostalimi rečmi, potem pa nekega dne na velikem zaslonu opazimo velikansko prasko.

Kako preprečiti bolečino in solze?

Brez pomislekov lahko zapišemo, da precej enostavno in poceni. Uporabite zaščitno steklo za telefon! In ne proti praskam, ustrezno in kvalitetno zaščitno steklo bo zaslon vašega telefona varovalo tudi pred hujšimi posledicami. Ne trdimo sicer, da bi se ob srečanju s smetarskim tovornjakom končalo kaj drugače, a v večini klasičnih zdrsov, padcev in udarcev vsekakor.

Zaščitna stekla za telefon

Današnja zaščitna stekla so razvita z izjemno tehnologijo, ki zagotavlja trdnost 9H, in so izdelana iz čisto pravega stekla. Čeprav ste morda slišali tudi za posebne glazure, ki se jih namaže na zaslon telefona, je potrebno dodati, da kaljenemu zaščitnemu steklu ne segajo niti do kolen.

Zakaj je zaščitno steklo najboljša rešitev?

Kaljena stekla za telefon, kakršna najdete denimo v spletni trgovini ilovemobi.si, slovijo po svoji izjemni trdoti. Imajo pa še eno dobrodošlo lastnost, saj ob močnejšem udarcu silo le-tega v popolnosti prevzamejo nase, absorbirajo in se zdrobijo, medtem ko originalen občutljiv zaslon naprave ostane nepoškodovan.

Zaščitna stekla za telefon (2)

Zaščitno steklo pomeni poceni zaščito dragega dela vaše naprave. Preverite spletno trgovino ilovemobi.si in izbirajte med bogato ponudbo kaljenih zaščitnih stekel.