O portalu

Ustvarjalci spletnega portala Slovenija2050 imamo jasno začrtano vizijo.

Prihodnost je preveč pomembna, da bi jo prepustili naključju. Za boljši jutri je odgovoren vsak od nas. Vedeti moramo, kaj bi radi. Imeti moramo pričakovanja oziroma vizijo, kam želimo priti.

Odločili smo se, da k boljšemu jutri pripomoremo z nasveti in zanimivostmi, ki jih bralcem podajamo v obliki prispevkov. Vsak od nas ima želje za prihodnost. Ena izmed naših želja je, da s pozitivnim pristopom, v obliki pisane besede razširjamo znanje med naše bralce.

Ekipo portala Slovenija2050 sestavljamo strokovnjaki z različnih področij. Združuje nas želja po ustvarjanju, pisanju in učenju skozi vse življenje. Zato smo se odločili, da bomo redno objavljali zanimive in poučne prispevke, razdeljene v kategorije:

Prepričani smo, da boste na našem spletnem portalu izvedeli marsikaj novega. Veseli bomo tudi vaših kritik, pohval in nasvetov, ki nam jih lahko zaupate na info@slovenija2050.si ali prek kontaktnega obrazca. Prav tako bomo veseli, če vsebine delite na družbenih omrežjih, da dosežejo čim večje število ljudi.

Hvala za obisk!